๐—ง๐—ผ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฆ๐˜‚๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ ๐—Ÿ๐—ฎ ๐—–๐—ผ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ช๐—ฒ๐˜€๐˜๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ

Primeur in Hulshout! Vanaf vandaag kan je jouw elektrische wagen opladen aan een ‘Supercharger’ aan tankstation Lacorbeille-shop in Westmeerbeek. Deze krachtige snellader, met een indrukwekkend vermogen van 160 kW, biedt een efficiรซnte en milieuvriendelijke oplaadoplossing voor elektrische voertuigen.

De Supercharger op de La Corbeille-site biedt niet alleen een krachtig oplaadvermogen, maar maakt ook gebruik van groene energie. Dankzij de installatie van 425 PV-panelen wordt de elektriciteit voor de snellader opgewekt uit hernieuwbare bronnen. Dit betekent dat elke keer dat een voertuig wordt opgeladen, er gebruik wordt gemaakt van schone en duurzame energie, waardoor de ecologische impact wordt verminderd.

De installatie van deze Supercharger en PV-panelen vloeit voort uit onze toewijding aan duurzaamheid. Onze ambitie is om een pioniersrol te vervullen in alle aspecten van duurzame energie.