Vlinvesta creëert dynamische ondernemingen die het verschil maken

Vlinvesta is een dynamisch ondernemersbedrijf dat actief meebouwt aan nieuwe bedrijven en opportuniteiten. We zoeken constant naar nieuwe kansen en willen daarbij investeren in ondernemers en bedrijven die duurzaam willen groeien, zowel op economisch als op menselijk vlak.
Over Vlinvesta

Dynamisch. Duurzaam. Gepassioneerd.

Het Vlinvesta-verhaal begon in 2003 met de oprichting van Van Loo Projects door Johan Van Loo, Chris Heylen en Jef Van Loo. Tot 2010 werd de basis gelegd voor verdere differentiëring, om vanaf 2017 te versnellen middels overnames en participaties. Vanaf 2021 werd de klemtoon vooral gelegd op de uitbouw van de tak ‘leisure’ met een bijzondere aandacht voor de onderlinge wisselwerking tussen de verschillende locaties.

Geschiedenis

20 jaar ervaring, een veelvoud aan investeringen

Waarden

Rising you and society

Bij Vlinvesta investeren we graag in ondernemers en bedrijven die duurzaam willen groeien, zowel op economisch als op menselijk vlak. Onze eigen werkcultuur weerspiegelt dit. Deze waarden nemen we mee in elk van onze interacties.

1.

Dynamisch

Bij Vlinvesta zijn we zeer trots op onze dynamische werkcultuur
en stimuleren we actief het ondernemerschap en de ambities van onze medewerkers.

2.

Betrokken

We investeren in een open dialoog met al onze stakeholders. We cultiveren een familiale sfeer en dragen grote zorg voor de samenleving waarin we werken.

3.

Doelgericht

Het Vlinvesta-DNA wordt gekenmerkt door een hands on-stijl en de wil om standvastig en doelgericht economische en maatschappelijke meerwaarde te creëren.

4.

Duurzaam

We kiezen bewust voor langetermijnstrategieën en actieve participaties. Circulariteit en maatschappelijke betrokkenheid zit standaard in elk van onze activiteiten.