Roosendaelhof

De authentieke uitstraling in combinatie met de mooie, grote tuin, omliggende slotgracht en het groene stadspark geven dit hotel een extra vleugje romantiek en doen u bijna vergeten dat u slechts 200 meter van de Markt van Geel verwijderd bent.
Over Roosendaelhof

Uw droomverblijf in het hartje van de Kempen

Deze B&B midden in het stadspark van Geel telt maar liefst 15 sfeervolle kamers, verspreid over twee gebouwen. Het volledig gerenoveerde hoofdgebouw - de Pastorij - dateert uit de zeventiende eeuw. De prachtige muurschilderingen, sfeervolle schouw en houten balken laten je proeven van de sfeer van weleer. In de hoofdblok zijn naast verschillende kamers ook de algemene ruimtes, zoals de ontbijtzaal (Orangerie), receptie en vergaderzaal (Ridderzaal) ondergebracht.

Het tweede gebouw - het Koetshuis - werd in de jaren zeventig heropgebouwd en is volledig eigentijds ingericht met oog voor natuurlijke materialen. De authentieke uitstraling zorgt voor een extra vleugje romantiek. Je zou bijna vergeten dat het hotel amper 200 meter van de Markt vandaan ligt.

Vanaf 2023 kan je hier ook gezellig vertoeven in een gloednieuwe bistro.

Maak kennis met onze ondernemingen

Onze bedrijven